Website  »  Over ons

Over ons

Tooling Specialist Derksen is als leverancier van fijnmechanische onderdelen en gereedschappen een bekende en gerenommeerde speler in de markt.
We richten ons op het topsegment van de Nederlandse en internationale slijp- en gereedschapswereld. Grote multinationals, maar ook de smid op de hoek mogen
we tot onze klantenkring rekenen.

De 3 pijlers waar wij op leunen zijn een bewijs van onze kwaliteit: Aandacht, Technologie en Inzicht.

 

Aandacht

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Dankzij hen kunnen we de kwaliteit leveren die u van ons verwacht. De geavanceerde machines zijn slechts hulpmiddelen, de ervaring en kennis van onze mensen maken het echte verschil. Als erkend leerbedrijf leiden we de vakmensen van de toekomst met veel toewijding op.

De producten ondergaan meestal een serie van deelbewerkingen. Onze specialisten werken als een team samen om er voor te zorgen dat elke schakel in het productieproces optimaal wordt uitgevoerd en een perfect product af te leveren.

Aandacht voor perfectie, aandacht voor techniek en aandacht voor onze medewerkers zorgt voor de allerhoogste standaard, zodat we altijd kunnen voldoen aan uw  verwachtingen. Elke dag opnieuw.

 

Technologie

De markt voor fijnmechanische onderdelen is continue in beweging. Nieuwe materialen , nieuwe technieken, nieuwe machines en nieuwe toepassingen. Dat zijn onze dagelijkse uitdagingen. T.S.D. loopt voorop in de branche en investeert in machines, software en mensen om altijd up to date te blijven.

 

Inzicht

Ons oplossend vermogen is een aspect waar we trots op zijn. De meest complexe projecten zijn onze grootste uitdaging. Dat vergt technisch inzicht, ervaring en creativiteit. Met 3D engineering ontwikkelen we gereedschappen die voldoen aan de hoogste eisen. Ook de kennis over ons eigen machinepark is dusdanig hoog, dat wij er regelmatig meer uit kunnen halen dan dat de fabrikant in de specificaties opgeeft. Ook dat is een bewijs van onze kwaliteit.